fredag 10 april 2009

Hjälp!!, dom skjuter på oss

Såg precis tv4 nyheterna bland påskägg och fjädrar... Och svenska styrkan i Afghanistan har blivit beskjuta, jag kan inte förstå vilken moralpanik som utbryter varje gång något som detta händer. Ses det inte naturligt att natoledd styrka blir beskjuten?. Men som vanligt i PK-Sverige får man moralpanik så fort utlandsstyrkan- det nya försvaret faktiskt gör något vettigt, att skjuta av skallen på några talibaner bidrar ju iallafall till något.

En tidig påskpresent?

3 kommentarer:

  1. Men dom blir ju beskjutna! Så jävla ruttet av regeringen att bara skicka ner 1 kris grupp till stackarna.

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren!, jag anar viss ironi från din sida med. Självklart löper soldaterna risk att drabbas av tex posttraumatiskt stress syndrom, vilket hänt många gånger för soldater som varit i strid. Samtidigt har nog många bilden av en svensk soldat, i sina häftiga solglasögon, M/90 öken uniform, och sin välvårdade Ak5, som en hårding som pallar trycket. Men som en bekant inom FM sade, det nya insatsförsvaret är som Socialdemokraternas valspråk 2006- alla(h) ska med!

    SvaraRadera
  3. Förhoppningsvis skjuter motståndet inom Afghanistan skallen av så många som möjligt som ockuperar deras land. Faktiskt gillar jag överhuvudtaget inte militärer, som inte befinner sig i sitt land, försvarande sitt land.
    Jag tycker riktigt illa om militärer som går i fascistiska massmördares ledband i främmande länder. Hoppas du får lära dig Newtons lagar för fritt fall på högskolan, studera sedan 9/11.
    Den där kapten Carlsson är ju en god bild av det svenska försvarets moraliska degeneration. Överfallet på ett av världens fattigaste länder hedrar er inte.

    SvaraRadera