måndag 17 november 2008

Halal-TV och det politiskt korrekta efterspelet.

Som du kanske säger till så finns det ett program på SVT som heter Halal-Tv.
I detta program finner du tre muslimska flickor i 20-års åldern.
Alla bär slöja, och vägrar skaka hand med människor. (muslimsk tradition)
Självklart innebär detta en kulturkrock med astronomiska mått. En obehaglig sådan, en onyanserad sådan.

Som jag tidigare har beskrivit så är västvärldens största hot just nu, muslimska extremister, eller för att använda medias utryck, TALIBANER. Fanatiska människor, som inte drar sig för att tillämpa okonvetionella metoder, så som gisslantagning självmordsbombningar med mera.

Då undrar du vad HALAL-TV kommer in i bilden....

Eftersom flickorna i programet är relativt extrema i sin religiösa tolkning, och med sitt SKATTEFINANSIERADE program på SVT så hjälper de medvetet eller undermedvetet, extrema muslimer på traven, den oreligösa eller den personen som har tagit seden dit man kommit, invandrare eller infödd svensk, kommer sänka ribban och börja acceptera med västvärldens mått absurda muslimska traditioner. Detta ger en inkörsport för acceptans för extrema åsikter. Som är skyddade under sedvanlig PK (politisk korrekthet)

Jf gärna med en annan extremitet, dvs högerextrema grupper, i praktiken en motpol till ovanstående. Dessa får aldrig komma till tals, eftersom de har obehagliga åsikter, okorrekta.

Men jag bara undrar, är inte meningen med en demokrati att man får komma till tals oavsett vilka åsikter man har utan att bli straffad.

OBEHAGLIGT, den gemene svensken får ingen nyanserad bild

Citat- I truly disagree in what you are saying, but I´ll die for you right to say so. - OKÄND

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar